Gula villornas långsiktiga boenden

Vår målgrupp

Vi vänder oss till personer som har ett missbruk men som trots det lever ett ganska självständigt liv och som strävar efter att minimera sitt missbruk.

Vår målsättning

Vårt mål är att den boende ska klara av att bo i en lägenhet på egen hand. För att nå det målet får den boende regelbundet stöd av personalen på boendet. Personalen stöttar också i att minska missbruket och hjälper den boende till ökad livskvalitet. Till exempel med hjälp av olika aktiviteter.

Så här arbetar vi

Vi stöttar och motiverar de boende att på bästa sätt klara ett självständigt boende. Alla som bor här får en kontaktpersonal som ger individuellt anpassat stödinsatser. Hos oss kan man också delta i olika aktiviteter som kaféverksamhet och trädgårdsarbete.

Vi som jobbar här

Sex behandlingsassistenter arbetar på Gula Villorna och det är bemannat dagtid måndag, onsdag och fredag kl 08.00-16.30 samt tisdag och torsdag kl 08.00-19.30. Övriga kvällar och helger sker tillsyn av väktare.

Pris

Prislista pdf-fil 

Antal platser

32 omöblerade lägenheter.

Vill du se hur många platser som är lediga på enheten går du in på www.bolistan.goteborg.se

Så här ansöker du om plats 

För att ansöka om plats så ska du fylla i ett placeringsunderlag i Treserva och ställa insatsen till Boende SRF i org-trädet. Placeringskansliet kommer då att behandla din ansökan. Har du frågor kan du kontakta Placeringskansliet

Kontakta oss 

Alelyckegatan 25, 415 25  GÖTEBORG 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  -
Telefon: 031-367 95 12 Fax: 031-367 95 14 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Gruppchef
Telefon: 031-367 91 10