Villa Söder

På Villa Söder kan du som har kontakt med Social resursförvaltnings boende eller Socialjour delta i olika former av sysselsättningar. När du har varit hos oss en tid hoppas vi att du ska känna dig lite mer redo för arbete. Vi erbjuder flera olika aktiviteter och du behöver inte ha arbetat tidigare. 

Andra chansen

På Andra chansen samarbetar vi med IKEA. Vi reparerar felborrade hyllor, trasiga möbler och andra saker företaget inte kan sälja. Istället för att slänga sakerna reparerar vi dem och de kommer till användning i vår verksamhet. Du får hjälpa till att hämta möbler, vara med och lossa och lagerhålla, montera och läsa ritningar, reparera och köra ut möbler. Ibland hjälper vi andra boenden att tömma saker och köra till återvinningen.

Fastighetsskötsel

Du har möjlighet att arbeta ute i våra lägenheter tillsammans med vår fastighetsskötare. Tillsammans utför vi diverse reparationer, möblerar lägenheter, spacklar och målar.

Friskvård & fysisk aktivitet

Två gånger i veckan har du möjlighet att simma eller träna med personlig tränare på gymmet på Lundbybadet. Du kan delta i friskvården även om du väljer att inte skriva in dig hos oss. Be din kontaktperson om hjälp med att kontakta oss.

Villa Söder erbjuder också andra typer av friskvård och fysisk aktivitet, organiserade promenader, yoga eller gymbesök. 

Så här arbetar vi

När du börjar hos oss gör vi tillsammans en individuell plan för vilken typ av sysselsättning du vill vara delaktig i. Du får en kontaktpersonal som kommer stötta dig i att nå målen ni kommit överens om.

Vi som jobbar här

Hos oss arbetar handledare, behandlingsassistenter, en fastighetsskötare och en gruppchef. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med människor, både i Göteborgs Stads boendeverksamhet och i annat socialt arbete. Vi är utbildade i metoderna Motiverande Intervju, återfallsprevention och lågaffektivt bemötande.

Välkommen att kontakta oss:

Adress: 

Sanatoriegatan 55, 416 53 Göteborg

Telefon & mail:

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.: 031- 368 80 93

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. gruppchef: 031-367 98 78